• 1403/07/25 - 08:35
بازدید دکتر دلفان با دانشجویان پزشکی بین الملل

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، سه شنبه 24 مهر 1403، دکتر دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان به همراه دکتر غلامی مدیر امورآموزش و تحصیلات تکمیلی، ضمن حضور در پردیس دانشگاهی و بازدید از کلاس درس دانشجویان پزشکی بین الملل دیدار و گفتگو کردند. دکتر دلفان رئیس دانشگاه در این بازدید ضمن تشکر از کارکنان بین المللی سازی، از تلاش‌ها و زحمات صورت گرفته در پردیس بین الملل به ویژه در یک سال اخیر، گفت: با فراهم کردن امکانات و استفاده از فرصت‌ها به تبع می‌توانیم بسیار پیشروتر عمل کنیم و با استفاده از تبلیغات فرهنگی و مناطق گردشگری استان این جایگاه را در بین دانشگاه ها ارتقاء دهیم. دکتر دلفان افزود: این وظیفه به عهده متولیان حوزه بین‌المللی سازی است و می‌توان از طریق برقراری ارتباط، و همچنین توانمندسازی و افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی بین الملل در این دانشکده را ضروری دانست. وی افزود: یکی از فرصت‌های خوب استان، وجود فرهنگ غنی و مناطق گردشگری که ما باید بتوانیم از ظرفیت و امکانات این مراکز به نحو مطلوب استفاده و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی این واحد ارتقاء یابد.

• گروه خبری :
مهندس  راد

مهندس راد

سوالات متداول

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

offer
انتقادات