• 1403/07/14 - 15:10
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون پذیرش کارشناسی ناپیوسته 1403

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته خواهشمند است با هدف جلوگیری از بی نظمی و ثبت نام هرچه آسانتر، مراحل زیر را به ترتیب انجام داده و از جابجایی زمانها خودداری فرمایید.

تذکر مهم: انجام تمام مراحل ثبت نام بصورت زیر برای تمام دانشجویان ضروری بوده و عدم انجام هریک از مراحل باعث ناقص شدن ثبت نام شده و از تحصیل دانشجویان جلوگیری بعمل خواهد آمد. بطورکلی ثبت نام از پذیرفته شدگان در دانشگاه طی دو مرحله انجام می گیرد:

الف- ثبت نام آموزشی

الف-1- مرحله ثبت نام اینترنتی

این مرحله از ثبت نام بصورت اینترنتی از روز دوشنبه 1403/07/16 تا چهارشنبه 1403/07/18 بصورت غیرحضوری انجام گرفته و نیاز به مراجعه دانشجو به دانشگاه نمی باشد. (آدرس ذیل جهت ثبت نام اینترنتی)

آدرس سایت : https://stu.lums.ac.ir/ شناسه کاربری و رمز عبور (کدملی می باشد)

الف-2- تحویل مدارک بصورت حضوری از روز شنبه 1403/07/21 الی دوشنبه 1403/07/23 پس از تکمیل فرآیند ثبت نام اینترنتی، دانشجو لازم است مدارک زیر را بصورت حضوری به دانشکده تحویل نماید.

1- اصل و کپی مدرک کاردانی (در صورتی که ارائه اصل مدرک یا گواهی موقت مقدور نباشد، لازم است فرم شماره 6 تکمیل و پس از تأیید دانشگاه محل تحصیل دوره کاردانی ، ارسال گردد)

تبصره 1 :تاریخ فراغت از تحصل مقطع کاردانی قبول شدگان این مرحله حداکثر تا 31 شهریور 1403 باشد. در صورت درس معرفی به استاد، تاریخ فارغ التحصیلی تا 1403/09/30 بلامانع میباشد.

تبصره2: پذیرفته شدگانی که در زمان شرکت در این مرحله دانشجوی سال آخر مقطع کاردانی بوده اند باید فرم شماره 6 را پس از تایید موسسه محل تحصیل مقطع کاردانی همراه مدارک تحویل دانشگاه نمایند.

2- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

3- عکس 4×3 سال جاری(6قطعه)

4-اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع

5- اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت (یا هر مدرک دیگر که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه باشد).

6- ارائه اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر(طرح لایحه نیروی انسانی) یا گواهی معافیت آن

7- حکم کارگزینی و فرم موافقت نامه کتبی از اداره آموزش و پرورش محل خدمت شاغلان رسمی یا پیمانی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل آنان

8- پذیرفته شدگان دوره روزانه و غیرروزانه در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1402 مجاز بوده اند در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1403 ثبت نام و شرکت نمایند.

ضمنا داوطلبان مذکور و نیز دانشجویان در حال تحصیل در دوره روزانه و غیرروزانه سال های قبل به شرط داشتن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنما (خصوصاً مقررات وظیفه عمومی برای برادران) مجاز بودند بدون انصراف از تحصیل در این دوره از پذیرش ثبت نام و شرکت نمایند و در صورت قبولی باید از رشته قبلی انصراف داده و مدارک آن را به دانشگاه جدید محل تحصیل خود ارائه دهند.

9- داوطلبانی که در سال 1402 و قبل از آن دارای قبولی با استفاده از سهمیه ایثارگری در دوره های روزانه و یا غیرروزانه بوده اند به منظور استفاده مجدد از سهمیه ایثارگری باید فرم انصراف از تحصیل را از دانشگاه محل قبولی قبلی دریافت و به دانشگاه محل قبولی در سال 1403 ارائه نمایند.

10-فرم های تکمیل شده که قبلاً از کارشناس آموزش دریافت و تکمیل شده اند.

11-مشمولین خدمت مقدس سربازی و همچنین دارندگان برگه اعزام به خدمت جهت اخذ معافیت تحصیلی از طریق لینک زیر اقدام کنند.

12- سی دی اسکن مدارک

راهنمای ثبت درخواست معافیت تحصیلی مراجعه به آدرس سایت به نشانی:

1. sakha.epolice.ir  ثبت نام در سایت فوق و تعریف و دریافت کلمه عبور

2. ورود به سایت با استفاده از کدملی و کلمه عبور مورد نظر

3. درخواست معافیت تحصیلی

4. تایید اولیه توسط نظام وظیفه

5. پرداخت هزینه درخواست معافیت توسط دانشجو

6. انتقال به کارتابل دانشگاه قبولی دانشجو جهت تایید اولیه و صدور مجوز ثبت نام دانشجو

7. تایید نهایی و صدور معافیت تحصیلی توسط سازمان نظام وظیفه نکته: پذیرفته شدگانی که در حین انجام خدمت سربازی هستند باید از طریق لینک (sakha.epolice.ir ) درخواست معافیت تحصیلی ثبت کنند و پس از تایید دانشگاه توسط یگان از خدمت ترخیص شوند.

با ارزوی موفقیت و سربلندی

• گروه خبری :
مهندس  راد

مهندس راد

سوالات متداول

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

offer
انتقادات